Kategoriarkiv: vedlikehold

Bortkjøring av sykler

Fristen for å merke sykler i bruk var 7. mai. Umerkede sykler i stativer ute og inne ble fjernet og satt inn i smøreboden midlertidig. Dersom noen av disse syklene mot formodning har en eier som vil ta vare på dem bør de hentes der så fort som mulig. Sykler som ingen har tatt ansvar for kjøres bort iløpet av uka.

Rekordoppmøte på dugnaden

Til tross for regnværet stilte 49 voksne og 9 barn på dugnaden på torsdag. Totalt 43 seksjoner var representert og vi fikk gjort unna alt som skulle gjøres.
Containeren vi hadde leid inn ble fylt opp og fellesarealene ble ryddet og vasket. Sykkelstativene på gårdsplassen og i garasjen ble ryddet og sykler som ikke er merket er plassert i skiboden. De vil bli kjørt av gårde iløpet av uke 20 eller 21.
Tusen takk til alle som møtte opp!

DSC_0004

Dugnad

Torsdag 7.mai er det dugnad i sameiet. Oppmøte er kl 18.00 og det vil være jobber til alle, barn og voksne. Det vil som vanlig bli en liten samling med servering mot slutten av dugnaden. Seksjoner som ikke er representert på dugnaden vil motta en uforpliktende faktura på kr250. Pengene sameiet får inn vil gå utelukkende til å vedlikeholde og forbedre fellesarealene.

I forbindelse med dugnaden er det også bestilt en container som blir stående fra 7.-8.mai.

Sykkelopprydning

25.06 var siste frist for å markere sykler med gule strips. Sykler som ikke var markert ble fjernet og står i skiboden. De som eier disse må selv ta ansvar for å fjerne dem. Noen sykler stod fortsatt låst utenfor stativet. De med gul strip løftet vi inn i stativet. Vi ber om at dere bruker stativet så lenge det er ledige plasser. Finner dere ikke plass i stativet, bruk uteparkering eller egen bod slik at vi ikke sperrer for de som har boder bak stativet. Ellers gikk sykkelrydningen over all forventning og det er igjen plass i stativet til alle som bruker sykkelen sin.

Lekeplasskontroll

Nokas gjennomførte en årlig sikkerhetskontroll på lekeplassen i sameiet for noen uker siden. Kontollen innebar sjekk at apparater, fundamenter, fallunderlag og eventuelle andre farer i lekeområdet. Vi fikk positiv tilbakemelding etter kontrollen og det var ingen store feil eller mangler. Én av skruene på den blå vippehusken var løs. Den er nå strammet. Enkelte av platene som utgjør fallunderlaget ser ut til å ha blitt dratt opp. De ble vi anbefalt å «pusle» sammen igjen. Platene rundt vippehuskene ble puslet sammen igjen på dugnaden.

Dugnad 14.05.13

Tirsdag 14.05 kl 18.00 er det dugnad i sameiet. Vi har bestilt en container som vil stå utenfor til alles disposisjon frem til 15.05. Vi vil benytte anledningen til å rydde opp i blokka og kvitte oss med ting som er plassert i fellesarealene utenfor bodene.

Onsdag 15.05 kommer ISS og feier gårdsplassen.

Vi håper så mange som mulig vil komme og hjelpe til og bidra til at vi får det fint rundt oss før 17.mai!

Feiing av garasje og oppmerking av garasjeplasser

Fredag 10.05 kl 12.00 kommer ISS og feier og vasker garasjen. Dvs. at alle biler og gjenstander som opbevares i garasjen må være fjernet innen 10.05. På lørdag 11.05 vil ISS foreta ny oppmerking av garasjeplassene. Garasjen er klar til bruk igjen etter kl 15.00 samme dag.

Garasjen skal altså ikke brukes mellom morgenen 10.05 og 11.05 kl 15.00.

Dersom noen har vanskeligheter med å finne parkering i denne perioden har vi fått lov til å bruke parkeringplassen til Axis Shield på sørsiden av blokka (inn Radioveien).